top of page

Subsidie voor verpakkingsmateriaal - aanvragen voor 15 november

Je erfgoed beter bewaren gaat eens zo goed met onze steun

 

Erfgoed Vlaamse Ardennen geeft subsidies voor de aankoop van materiaal om roerend cultureel erfgoed beter te bewaren. Correct verpakkings- en conserveringsmateriaal is immers onontbeerlijk om je collectie met de nodige zorg op te bergen. Je aankoop van onder meer zuurvrije kartonnen dozen, zijdepapier en opbergboxen steunen wij met een subsidie van 50% van het factuurbedrag, met een maximum van 500 euro en volgens onze beschikbare middelen. Je subsidie aanvragen doe je voor 15 november via dit aanvraagformulier. Alle voorwaarden lees je in het subsidiereglement.

 

Wist je dat …

 

… je als erfgoedorganisatie zelf op zoek kan gaan naar verpakkingsmateriaal, maar ook kan meedoen met de jaarlijkse groepsaankoop van de provincie Oost-Vlaanderen. Wees gerust: via welke weg je het materiaal ook koopt, elke aankoop komt in aanmerking voor onze subsidie.

 

Nog een tip:

 

Correct verpakkingsmateriaal is een goede start, maar correct advies brengt je nog veel verder! Wil je tips voor het optimaal verpakken van jouw erfgoed? De experten van Erfgoed Vlaamse Ardennen helpen je graag op weg.

Alle info bij:

Ineke Bruynooghe - ineke.bruynooghe@erfgoedvlaamseardennen.be

bottom of page